Konopný seznam

pátek 9. září 2011

Tekutá hydroizolace

Chcete pro Váš dům zajistit hydroizolaci a nevíte, jaký druh si vybrat? Zkusíme Vám s tímto problémem poradit. Tekutá hydroizolace je hmotou, která je disperzní hydroizolační, jednolůžkový a používá se zejména ve vnitřním prostředí.
Tekutá hydroizolace je nehořlavá a vůbec není životu nebezpečná. Neobsahuje žádná rozpouštědla a dá se okamžitě použít. Majitelem potěší svou vysokou pružností a vysokou přilnavostí k savým stavebním materiálem. Může klidně sloužit i na překlenutí trhlin.

tekutá hydroizolace
Materiál se používá na přípravu vodotěsného podkladu pod dlažby a obklady,které se nacházejí uvnitř Vašeho domova. Slouží k vyřešení problému s trhlinami.Není možné ji použít jako poslední vrstvu.
Tekuté hydroizolační materiály jsou složeny z více prvků. Mezi ně patří disperze na bázi homopolymerů, emulze z neionogenních emulgátoru na ochranu koloidů.Izolaci je vhodné skladovat jen a jen v uzavřeném obalu, při teplotě od 5 do 28 stupňů Celsia. Je důležité abyste hmotu uchránili před sluncem a mrazem.
Podklad na tekutou hydroizolaci se připravuje velmi jednoduše. Musíte se však držet určitých pravidel, které při výrobě musíte dodržet. Podklad, který vyrábíte musí být suchý, vyzrálý, bez špíny, a žádné mastnoty, a prachu. Na podklad se nejčastěji využívá beton, cement, podlahové vyrovnávací hmoty, anhdritové podklady, sádrokarton, dřevotříska, a omítka. Aby byl podklad hotový a připravený použití musíte ho napenetrovat. Při příliš savých podkladů se doporučuje používat PENATER, který zředíte s vodou v poměru 1:1. Následně penetraci ještě jednou zopakujte.

Žádné komentáře:

Okomentovat