Konopný seznam

pátek 9. září 2011

Vybíráme vrata do garáže

Garážová vrata jsou velmi důležitou součástí samotné garáže. Pokud vlastníte garáž bez vrat, je dost možné, že jednoho dne svého čtyřkolového miláčka prostě nenajdete. V současnosti můžete na trhu najít obrovské množství garážových vrat.Dnes Vám zkusíme přiblížit, které typy dveří se koupit vyplatí, a které byste naopak měli obejít.
Při samotném výběru je důležité sledovat ochranné funkce dané brány. To je alfa a omega, kterou při nákupu nesmíte zanedbat. Druhým faktorem, který je pro některé velmi, avšak pro některé méně důležitý je estetický vzhled dveří. Záleží na Vás, zda chcete aby brána vypadala stylově, nebo Vám na tom až tak nezáleží.

garážová vrata
Pokud se pustíte do samotné stavby garážových dveří, je důležité abyste bránu namontovali na omítku tak, aby byly i boční, taktéž i vrchní kolejnice zamontováno přímo v omítce. V případě pokud budete nakupovat bránu v jedné ze stavebních společností, snažte se vždy informovat o životnosti a záruce daného produktu.
Pokud kupujete garážová vrata, máte na výběr vždy dva základní typy. Prvním druhem jsou prolisové brány, které patří do té nižší cenové kategorie. Kazetové dveře jsou už o něco dražší, ale samozřejmě i kvalitnější. Pokud do garáže montujete dveře, které neobsahují zateplení, montujte jejich zásadně do garáží, ve kterých neexistuje žádný topný systém.
Pokud se budete rozhodovat ať už pro kazetové nebo prelisové brány, vždy vybírejte opatrně, a snažte se dívat na všechny důležité faktory, jakými jsou životnost, kvalita, cena, ale také estetický dojem. Pokud perfektně sladíte tyto vlastnosti do jednoho produktu, zaručujeme Vám, že s bránou budete maximálně spokojený.

Žádné komentáře:

Okomentovat