Konopný seznam

pátek 9. září 2011

Garážová vrata

Garážová vrata jsou častou garáže, která k ní prostě patří. Neexistuje, abyste někde našli i jen jedinou garáž, která by nedisponovala různými druhy bran. Proto Vám dnes přiblížíme obecné informace o garážových dveřích, které byste si měli vybrat, a naopak, kterým byste se měli obloukem vyhýbat.
Při koupi brány je třeba sledovat zejména její ochranné funkce. Koupit bránu aniž zvládala tyto vlastnosti, je jako házet hrachem o zeď, tedy úplně bezvýznamné.Avšak s ochrannou funkcí musíte sladit i vlastnosti estetické, aby brána měla svůj vkus. Stavebně společnosti Vám nyní nabídnou obrovské množství druhů a typů vrat, takže se nemusíte bát, že nebudete mít z čeho vybírat. Důležité je však vybrat si správně.

Garážová vrata
Při stavbě garážových vrat vždy dbejte na faktory, jakými jsou kvalita, dlouhá životnost, moderní vzhled a samozřejmě zmíněné bezpečnostní prvky. Při stavbě je důležité namontovat bránu na omítku tak, aby byly bočně a vrchní kolejnice zamontováno v omítce.
Při koupi máte vždy na výběr ze dvou základních druhů garážových dveří. První jsou prolisové brány, které jsou cenově přístupnější. Kazetové jsou o něco dražší, ale také o něco kvalitnější. Pokud chcete do garáže namontovat dveře bez zateplení, vždy je montujte jen do garáže, která není vybavena topným systémem.Brány bez zateplení jsou na prodej vždy jen v bílém barevném provedení.
Při výběru garážových dveří buďte vždy maximálně opatrní, abyste později nemuseli litovat. Snažte se sladit cenu s kvalitou, abyste hodně nepřeplatili, ale také aby byly dveře kvalitativně na vysoké úrovni. Existuje pravidlo, když zainvestujete do garážových dveří více, jejich životnost je automaticky delší.

Žádné komentáře:

Okomentovat