Konopný seznam

čtvrtek 11. srpna 2011

Letecky do Londýna z Bratislavy

Londýn je městem, které každý rok navštíví obrovské množství turistů z celého světa. Nejčastěji sem lidé cestují za kulturou, historií a uměním, ale stále častěji jsou cesty do Londýna spojené is prací. I když z Evropy není problém dostat se do Londýna i autem nebo vlakem, stále více lidí využívá leteckou přepravu.

Na Slovensku je pouze jedna společnost, která poskytuje letenky do Londýna a tou je letecká společnost Ryanair. Její letadla odlétají do Londýna z letiště v Bratislavě a cestující si mohou letenky zakoupit různými cestami. Nejpohodlnější způsob je dnes nepochybně rezervace přes internet. Tak, jako jiné letenky, i letenky do Londýna, nabízejí společnosti přes své web stránky. Online rezervaci letenky zvládne téměř každý, protože každá společnost se snaží rezervace letenek na internetu podrobně vysvětlit a skutečně usnadnit. Možnost online rezervace nabízí samozřejmě i společnost Ryanair. Kromě toho existují i ​​jiné cesty, jak si letenku do Londýna zakoupit a to buď telefonicky nebo osobně.

Při koupi letenky je ještě důležité vědět, kdy je výhodně ji objednat, aby její cena byla tak nízká, jak se jen dá. Rezervace letenek se doporučuje nejčastěji přibližně měsíc před odletem. Lidé ze Slovenska samozřejmě nemusí letět do Londýna jen z Bratislavy, kde dnes neexistuje žádná konkurence a proto mohou být ceny letenek do Londýna vyšší než například v případě Vídně, kde nabízí lety do Londýna několik společností.

Pokud tedy člověk cestuje do Londýna, ať už na dovolenou nebo za prací, měl by vědět, co se vyplatí a co ne. Proto se doporučuje prohlédnout si i letenky z Vídně a nejen z Bratislavy. Pokud si člověk letenku zakoupí, zbývá mu už jen se těšit na cestu.

Žádné komentáře:

Okomentovat