Konopný seznam

pondělí 8. srpna 2011

Pojistěte si Vaše vozidlo u pojišťovny ČSOB

ČSOB Pojišťovna nabízí komplexní pojištění vozidel, které vám zajistí kvalitní pojistnou ochranu pro vás i vaše vozidlo. S povinným ručením a havarijním pojištěním od ČSOB pojišťovny budete skutečně chráněny před případnými finančními důsledky škod, které můžete způsobit nejen dalším osobám, ale i sobě.

Povinné ručení od ČSOB pojišťovny vám nabízí v základní nabídce široké asistenční služby, které platí ve všech Evropských zemích, a také úrazové pojištění pro řidiče zdarma. Navíc si můžete uzavřít povinné ručení online, čímž dokonce získáte slevu ve výši 10% na pojistném. Další slevu a to až ve výši 30% můžete získat za bezpečnou jízdu.

Před nečekanými událostmi vás ochrání i havarijní pojištění, kde vám ČSOB pojišťovna garantuje rozsah v rámci celé Evropy. Navíc za každý rok, v němž nezpůsobíte žádnou pojistnou událost, získáte další bonus ve výši 10%. Vybrat si můžete ze dvou variant. S variantou Kasko Dominant máte pokryta všechna rizika,varianta Kasko Mini vás zabezpečí před škodami způsobenými živelnou události a střetům se zvěří.

Žádné komentáře:

Okomentovat