Konopný seznam

pondělí 8. srpna 2011

Vývoj pojišťovny UNIQA

Vývoj pojišťovny UNIQA
Pojišťovna UNIQA byla založena v roce 1993. Na jejím založení se podílela rakouská pojišťovací skupina UNIQA International Versicherungs-Holding GmbH,která je také jejím jediným akcionářem. Pojišťovna UNIQA je držitelem univerzální pojišťovací licence a poskytuje profesionální služby a servis v neživotní i životní pojištění.

Na slovenském trhu patří UNIQA k stabilním pojišťovacím ústavem, které mají početnou klientelu. Na území České republiky je zastoupena stovkou obchodních míst, které jsou řízeny regionálními ředitelstvími. UNIQA je také zastoupena v okolních evropských i mimoevropských zemích (např. Maďarsko, Rumunsko,Polsko, Švýcarsko, Rusko, Bulharsko, Chorvatsko).

Pojišťovna UNIQA se zaměřuje především na menší a větší průmyslové podniky,ale část její klientely tvoří i občané. Mezi hlavní produkty patří pojištění majetku a odpovědnosti, stavební a montážní pojištění, pojištění přepravy, pojištění vozidel(povinné ručení, havarijní pojištění), pojištění domácností, úrazové a zdravotní pojištění atd..

Žádné komentáře:

Okomentovat