Konopný seznam

pondělí 8. srpna 2011

Produkty a služby od ČSOB

V roce 2003 vznikla pojišťovna ČSOB sloučením Investiční poštovní banky s Československou obchodní bankou. Dnes je také jako ostatní pojišťovny součástí mezinárodní skupiny a to konkrétně evropské skupiny KBC. V rámci České republiky je zastoupena širokou pobočkovou sítí a externími finančními a pojišťovacími poradci. Zároveň také spolupracuje s Českou poštou, která na svých pobočkách nabízí její produkty a služby.

ČSOB Pojišťovna je univerzální pojišťovnou, která poskytuje plné pojišťovací služby a servis v oblasti neživotního a životního pojištění pro fyzické i právnické subjekty.Mezi hlavní produkty patří pojištění vozidel (povinné ručení a havarijní pojištění),cestovní pojištění, pojištění majetku a odpovědnosti. Firmám nabízí i pojištění podnikatelských rizik, zaměstnanecké výhody a životní pojištění pro zaměstnance.

ČSOB Pojišťovna nabízí kvalitní služby a servis. Díky kvalitním produktům a profesionálním službám byla v roce 2010 vyhlášena pojišťovnou roku a drží si pozici třetí největší pojišťovny v České republice. Důkazem obliby je milion spravovaných smluv.

Žádné komentáře:

Okomentovat