Konopný seznam

pondělí 8. srpna 2011

E-cigareta na nových trzích

E-cigareta na nových trzích
E-cigareta je všeobecně známý a inovativní produkt, jehož prodej se v posledních třech letech neustále zvyšuje. Zatímco zpočátku byla přijata se skepsí, dnes doslova změnily cigaretový průmysl zavedením zdánlivě bezpečné alternativy k tabákovým cigaretám. E-cigareta nabízí širokou škálu různých chutí a výhody, které tradiční cigarety prostě nemají. Díky tomu, že poptávka po e-cigaretách se podstatně zvýšila, otevřely se pro výrobce a obchodníky nové trhy.

Během posledních několika letech se e-cigareta prodávala především prostřednictvím různých on-line prodejců. Nicméně, vzhledem k neustále rostoucí poptávkou z různých demografických oblastí se prodejci objevují v kamenných prodejnách. Mnozí analytici tvrdí, že přechodem do maloobchodních prodejen osloví výrobci novou skupinu spotřebitelů a můžeme tedy očekávat další růst prodeje elektronických cigaret.

Zatímco zpočátku byla e-cigareta přijata se skepsí, dnes doslova změnily cigaretový průmysl zavedením zdánlivě bezpečné alternativy k tabákovým cigaretám. E-cigareta nabízí širokou škálu různých chutí a výhody, které tradiční cigarety prostě nemají. Díky tomu, že poptávka po e-cigaretách se podstatně zvýšila, otevřely se pro výrobce a obchodníky nové trhy.

1 komentář:

  1. Elektronické cigarety joytech- máte už s nimi zkušenost?

    http://www.e-cigo.com/e-cigareta-joyetech-ecom-a64

    OdpovědětVymazat