Konopný seznam

pondělí 8. srpna 2011

Elektronická cigareta - slyšeli jste?

V dnešním světě stále více vystupuje do popředí otázka ochrany zdraví a životního prostředí. Kuřáci kouřením klasických cigaret ničí své zdraví a škodí i okolí. Příčinou jsou hlavně toxické zplodiny, vznikající hořením klasické cigarety, jako dehet, oxid uhelnatý a další. Řešení nabízí již několik měsíců i na našem trhu novinka - elektronická cigareta. Kuřák si pohodlně doplňuje svou potřebu nikotinu, vdechuje a vydechuje však jinak čistý kouř, který neškodí jemu ani nikomu v jeho blízkosti.

Někteří jedinci by se chtěli zbavit návyku kouření, ale je to těžké pro závislost na nikotinu, tak chtě nechtě dále podporují výrobce cigaret a ničí si plicní alveoly, zahlcují své tělo karcinogenními zplodinami a ohrožují i své okolí vydechovaném toxickým kouřem .

Řešení nabízí elektronická cigareta .

Jde o čistou formu vdechování nikotinu, bez dalších toxických zplodin. Kuřák si tedy může dopřát požitek z klasického vtahování při kávičce nebo jiné činnosti, také během pauzy v práci nebo na záchodě. Po doplnění hladiny nikotinu uspokojí své mozkové receptory a nemá tak už chuť na klasickou cigaretu. V podstatě jde stejný biologický účinek jako při nikotinových náplastech, tento je však navíc přirozeně kombinovaný s psychickým rituálním účinkům kouření cigarety.

Žádné komentáře:

Okomentovat