Konopný seznam

pondělí 8. srpna 2011

Podnikání - jak na to

Chcete začít podnikat? Odrazuje Vás však nekonečné běhání po různých úřadech a vyřizování nesmyslných dokladů? Pro podnikatele, kteří chtějí začít podnikat hned a nezatěžovat se zakládáním společnosti je nejlepší volbou koupit si už založenou společnost. Prodejem ready made ​​firem se zabývá  množství společností. Ready made ​​společnosti jsou firmy, které jsou zapsány v Obchodním rejstříku a mají přidělené IČO. Tyto společnosti nevyvíjely žádnou činnost a byly založeny za účelem prodeje zákazníkovi. Společnosti, které zakládají tyto ready made ​​firmy chtějí nabídnout svým zákazníkům "novou" firmu, která nemá ještě žádné závazky a také ani pohledávky a má splacený základní kapitál v plné výši.
Koupí společnosti se stáváte jejím okamžitým vlastníkem a můžete rozjet své podnikání. K podnikání budete potřebovat kancelářské nebo obchodní prostory, kde budete své podnikání realizovat. Tyto prostory je třeba účelně zařídit nábytkem a potřebném technikou. Záleží však na druhu podnikatelské činnosti.Do kancelářských prostor budete určitě potřebovat výkonný počítač nebo notebook, tiskárna, scanner, kopírku či lcd monitor. Pokud však podnikáte v průmyslu nebo v jiném odvětví bude zařízení prostor odlišné.
Ke svému podnikání potřebuje mnoho podnikatelů i služební auto. Pokud vlastníte automobil máte povinnost uzavřít pojištění PSP, které se vztahuje na každé motorové vozidlo, které je zapsáno v evidenci vozidel a má přiřazeno evidenční číslo. Při uzavírání pojištění na své auto je dobré si vybrat pojišťovnu, která vám nabídne nejlepší podmínky. Porovnání PSP najdete na internetu. Podle výsledků srovnání si můžete vybrat tu nejvhodnější pojišťovnu a své auto tak výhodně pojistit.

Žádné komentáře:

Okomentovat