Konopný seznam

úterý 7. června 2011

Strava bohatá na bílkoviny

Strava bohatá na bílkoviny - proteiny.
Většina lidí musí mít bílkovin v nejméně úrovně spojené se životem, pro různé tělesné vlastnosti. Je důležitou součástí téměř všech nečistot, které zahrnuje svalové tkáně spolu s úlomky kostí. Je třeba pro rozvoj, růst, spolu s obranou, aby mohli chránit před útoky spolu s štít těla.

Ústav spojené s Health 's Dietary Reference Intake (DRI) návrhy umožňují širokou škálu konzumace proteinů - kdekoliv přes 10%, aby mohl na 35% souvisí s plnou spotřebu kalorií - určeno pro pravidelné, zdravé starší lidé. Jako na jedné, 300 kalorií program, můžete bezpečně vzít kdekoliv přes 45 g (to je 10% spojeno s kalorií), aby mohli 218 g (35%) spojené s každodenním bílkovin.

Nicméně, Recommended Dietary Allowance (RDA) určené pro protein bude 56 gramů každý den určený pro muže spolu s fouthy-šest gramů denně určené pro ženy. Téměř všechny americké nemají žádný problém, že příjem velmi mnoho, ale určitě by se bitva jíst dostatek proteinů, aby se "až" 35% z těchto energií.

Je zřejmé, že jsme opravdu jíst nadměrné množství proteinů? Tam jsou vlastně nulové rizika spojená s lepší příjem související s protein - pokud jsou ledviny stavu.

Pokud chcete získat možnosti redukci tuku prospěch, guru nápady cílem pro všechny-asi 120 g bílkovin spojených s každým dnem. S cílem zvýšit příjem proteinů, cvičení pomalu a postupně v průběhu týdně.

Pokud se chcete o bezpečné fazety, poraďte se s lékařem předchozí přidání velkého množství bílkovin spojených s do svého jídelníčku program.

S vysokým obsahem proteinů, může low-carb jídlo plány způsobit velké množství zdravotních problémů, jako jsou:

Vysoká hladina cholesterolu. Jeho proslulé vysoké plány, které budou proteinů (sestávající spojené načervenalé hovězího masa, mléka a mléčných výrobků celek, ale i další vysoce tělesný tuk potraviny) jsou obecně spojeny s vysokým obsahem cholesterolu. Vědecké testy obsahovat příslušné vysoké hladiny cholesterolu koncentrace být schopen zvýšené nebezpečí spojené s vývojem kardiovaskulárních chorob, akce, spolu s maligním onemocněním.
Nezdravé metabolického stavu (ketóza). Low-carb jídlo plánů může způsobit celé tvé tělo cestovat přímo do nebezpečné metabolické říct označené ketóza za to, že celé vaše tělo ujídat tělesného tuku jako alternativa k glukózy určené pro vitalitu. V průběhu ketóza, tělo tvoří obsah tzv. ketony, které vyústí v orgánech, aby mohli selhání spolu s přinese dnavé artritidy, žlučové kameny ledviny a také ledviny selžou. Ketony mohou také neživé individuální touhy na výrobu potravin, vést k pocitu nevolnosti spolu s negativními nadýchat čerstvého vzduchu. Ketóza může odvrátit tím, že prostě krmení na minimálně 75 g sacharidů spojené s každým dnem.
Osteoporóza a ledvinové kameny. Vysoké plány proteinů jsou také zjistilo, že jsou schopni vést osoby, které mají být schopni vyhnat další vápníku, než je obvyklé prostřednictvím jejich speciální moči. S delší dobu, může snadno zvýšit jednotlivce Hrozba spojená s slabé kosti spolu s ledvinovými žlučové kameny.
Selhání ledvin. Požitím nadměrného množství proteinů míst odrůdy na ledviny, které budou přicházet s jednotlivými citlivé na ledvinové choroby.
Rakovina. Jeden z několika motivů s vysokým obsahem bílkovin jídlo plánů zlepšení nebezpečí spojené s konkrétní zdravotní problémy, se děje proto, ze zastrašování spojené s carbo která obsahuje potraviny, stejně jako vitaminové doplňky výživy, vitamíny, rozpustné vlákniny, spolu s vitamínem antioxidantem, které obsahují. Proto je důležité, abyste získali protein z vaší stravy program obsahující více celá zrna, výhody, spolu s vegetariáni. Nejen, že jsou obecně předvolby určeny pro protein stává našel, ale jste pomoci ke snížení hrozby spojené s rozvojovými malignity.

Žádné komentáře:

Okomentovat