Konopný seznam

středa 1. června 2011

Přímá letecká linka Bratislava - Moskva

UTair dnes, 1.června otevírá přímé letecké spojení mezi Bratislavou a Moskvou.Linku bude UTair provozovat pravidelně v pondělí, středu, pátek av neděli. Pravidelný odlet z Moskvy bude o 12.00 hs příletem 12.45 h na bratislavské letiště, z Bratislavy bude odlet o 13.50 hs příletem o 18.50 h. místního času. Cestující si budou moci zakoupit letenku nejen do Moskvy, ale i dalších destinací jako Krasnojarsk, Barnaul, Omsk, Tomsk, Surgut či Volgograd.

"Pro nás je příjemnou událostí, že můžeme opět otevřít linku do Moskvy," podotkl na tiskové konferenci předseda představenstva Letiště M. R. Štefánika - Airport Bratislava (BTS) Maroš Jančula. Jako vyzvedl, letiště je nyní už spojeno celkově s 30 destinacemi v Evropě a ve světě.

UTair do minulého roku provozovala výhradně vnitrostátní linky. "Linkou do Bratislavy se začínáme rozvíjet do evropských destinací. Myslíme si, že letecké spojení do Bratislavy má nejen ekonomický, ale i politický význam, "konstatoval ředitel pro pravidelnou leteckou dopravu Denis Shkabara.

Letecká společnost UTair má více než 40-letou tradici, její kořeny sahají do roku 1967. Firma patří mezi pěti největších přepravců v Ruské federaci v objemu přepravených cestujících, a to téměř 5 milionů. Od roku 2008 je také členem Mezinárodní asociace pro leteckou dopravu, IATA. Zároveň nadstandardně spolupracuje se skupinou společností sdružených v Star Alliance.

Žádné komentáře:

Okomentovat