Konopný seznam

pondělí 6. června 2011

Garážová vrata Hörmann

Pokud uvažujete nad koupí garážových vrat a nevíte se rozhodnout při výběru,dnes Vám možná trochu pomůžeme. Představíme Vám garážová vrata značky Hörmann, které jsou známé svou dlouhou tradicí a zejména vysokou kvalitou.
Samotné brány od této celosvětové značky můžeme rozdělit do čtyř skupin. Jsou to výklopná vrata, sekční vrata, rolovací vrata, a v neposlední řadě brány sloužící pro hromadné garáže. Záleží na Vás, jaký druh Vám nejvíce vyhovuje,a jaký zároveň potřebujete.

Garážová vrata Hörmann
Výklopná vrata pod přezdívkou Berry v sobě spojují kvalitativní a estetické vlastnosti. Komfort a vyzrálá technika jsou hlavními přednostmi produktů Berry. Na brány se můžete spolehnout, protože typ Hörmann Berry v soběskrývá 50 leté zkušenosti know - how. U každého produktu si samozřejměmůžete vybírat podle konfigurátoru pro brány, motivu, barvy, povrchu, a podle dalších jiných faktorů, které ovlivňují celkový vzhled.
Sekční vrata se otevírají kolmo vzhůru. Díky této skutečnosti vznikne mnohoprostoru v, ale i před garáží. Sekční Hörmann je použitelný, tak při pravoúhlé,zkosené, segmentové, ale také u brány s kruhovým obloukem. Jejíuniverzálnost umožňuje v budoucnu dodatečnou modernizaci.
Rolovací vrata RollMatic vytvoří obrovský prostor pro parkování. 
Profil bývá vyroben z nerezavějícího hliníku. Pohon, který produkt obsahuje je umístěnmimo konzoly, a proto je maximálně jednoduché udržovat ho. Osvětlení je umístěno přímo ve skříňce na ovládání.
Brána pro hromadné garáže ET500 Vám zaručí kvalitní, tichý chod. Brána se otevírá snadno, a je bezpečná zejména díky technice protizávaží. Konstrukci brány si můžete vybrat ve více provedeních, protože je možné rozhodovat se například mezi perforovaným plechem a lamelami.

Žádné komentáře:

Okomentovat