Konopný seznam

pondělí 28. února 2011

Založení s.r.o. za 24 hodin?

Máte skvělý nápad pro podnikání, ale založení s.r.o. je pro Vás příliš složitým problém? Věřte, že něco podobného prožívá spoustu lidí. Právě proto nabízíme prodej s.r.o., tedy již založených firem bez dluhů. které jsou zavedeny v Obchodním rejstříku. Podnikat s námi můžete ihned, neboť jsme schopni zařídit založení s.r.o. a předání firmy do 24 hodin. Neztrácejte svůj entuziasmus v komunikaci s nepříjemnými úředníky. O veškeré formality se postaráme my a Vy sám/sama budete moct začít podnikat ihned!
Prodej s.r.o. je revoluční novinkou

Prodej s.r.o. či akciovek nebo jiných druhů společností je v cizině naprosto běžnou službou. Protože se prodej s.r.o. dostal do České republiky poměrně nedávno, spousta lidí o této skvělé možnosti neví nebo se ji z naprosto iracionálních důvodů obává. Věřte, že založení s.r.o. či akciovky nemusí být závodem ve vypisování stohů formulářů a v běhání po úřadech. Díky této revoluční novince se o založení s.r.o. postaráme my a vy svou firmu pouze převezmete. A jakou firmu? Jedině bez dluhů, se splaceným základním kapitálem a zapsanou v Obchodním rejstříku! Neváhejte tedy a dělejte věci jednoduše a rychle, když tuto příležitost máte. Šetřete svůj drahocenný čas, který můžete věnovat podnikání a rozšiřování kapitálu. Kontaktujte nás právě teď!
Založení s.r.o. po celém světě

Založení s.r.o. rozhodně není lokální záležitostí, ale nabídneme Vám akciovky, s.r.o. či jiné druhy společností po celé Evropě. Prodej s.r.o. Vám přinese pohodlí a jednodušší cestu k uskutečňování Vašich nápaditých cílů. Se službou prodej s.r.o. se nemusíte bát podnikat, protože jedině tak Vám neunikne díky ušetřenému času ani koruna. Kontaktujte nás ohledně založení s.r.o. a nechte si již za 24 hodin říkat pane ve vlastní firmě!

Žádné komentáře:

Okomentovat