Konopný seznam

pondělí 28. února 2011

3x dovolená v tropech

Venku je nádherné počasí, většina lidí se povaluje u moře a vy pořád doma? Vydejte se taky na dovolenou. A máme hned tři netradiční tipy – takovou dovolenou jen tak někdo nemá.

Karibské ostrovy – leží ve střední Americe, východně od Mexika. Překrásně čisté křišťálové moře, deseti tisíce malý roztroušených ostrůvků. Písčité pláže, promenády, nádech staré domorodé kultury a dovolená plná odpočinku.

Seychelské ostrovy – najdete je východně od Afriky. Mezi Afrikou a Austrálií – blíže k Africe. Nádherná nedotčená tropická příroda, moře pro svůj bohatý podmořský život vhodné i k potápění a dokonale vybavené hotely na pobřeží i pro ty nejnáročnější.

Hawaiské ostrovy – jsou na opačné straně od Ameriky než Karibské ostrovy. Stejně tak i zde je nádherné moře a pláže. Na rozdíl od Karibiku jsou zde ostrovy větší a je jich méně – návštěvníci nemusejí tak často využívat lodní dopravu. Hawai nabízí jeden z posledních rájů na zemi – místní život byl jen velmi lehce dotčen moderní dobou a tak skutečně může strávit dovolenou v bambusové chatce na pláži. Pro náročné není samozřejmě problém najít luxusní hotel.

Žádné komentáře:

Okomentovat