Konopný seznam

pondělí 28. února 2011

Jak zjistit a vybrat nejlepší sazby povinného ručení?

Hledáte nejlevnější povinné ručení pro Vaše vozidlo? Kalkulačka povinného ručení Vám pomůže zjistit, jaké pojištění je pro Vás to opravdu nejlevnější, aniž byste se museli omezovat ve službách, které využíváte.

Placení povinného ručení je noční můrou většiny motoristů. Výběr pojišťovny i správného produktu přitom nemusí být složité. Internet nabízí jedinečnou možnost porovnání všech nabídek přímo na míru Vám a Vašemu vozidlu.

Sazby povinného ručení nabídek můžete snadno zjistit vyplněním údajů do speciálního formuláře, který je určen pro výpočet povinného ručení. Důležité samozřejmě je vyplnit všechny položky opravdu řádně, protože jinak se výpočet neprovede správně a údaje a doporučení, které Vám kalkulačka povinného ručení podá v přehledné tabulce, Vám budou k ničemu.

Připravte se tak na vyplnění parametrů vozidla, jako je výkon motoru a jeho objem nebo stáří, typ a značka vozu. O majiteli je pak nutno vědět, kdy nabyl řidičského oprávnění, v jaké lokalitě má trvalé bydliště i kolik nehod v minulosti měl, a jak je to dlouho. Tyto všechny údaje pojišťovny zohledňují. Výše limitu pojistného krytí a rozsah asistenčních služeb si pak ve zmíněné výsledkové tabulce vyberete sami. Obecné porovnání těchto parametrů kalkulačkou by totiž bylo velmi složité.

Sjednat povinné ručení pak můžete přímo online prostřednictvím odkazu, který je uveden vedle každé nabídky. Dejte však pozor. Některé zvláštní akce a bonusy, jako tričko či GPS navigace ke smlouvě nejsou v kalkulačce zahrnuty. Pokud Vám tedy na těchto specialitách záleží, je dobré si informace ověřit přímo na webové stránce pojišťovny.

Žádné komentáře:

Okomentovat