Konopný seznam

pondělí 28. února 2011

Nebankovní půjčky bez poplatků

Půjčky bez poplatků a registru jsou v podstatě nebankovní půjčky, které poskytují nejrůznější finanční společnosti či jednotlivci. Obyčejně se řadí do skupiny tzv. neúčelových půjček, jež se dále dělí na půjčky bez poplatků, půjčky bez registrů či na půjčky bez potvrzení příjmů. Jsou velice praktické a běžně jejich vyřízení nezabere příliš mnoho času. Klienti dostanou peníze během krátké doby a to zhruba za dvacet čtyři hodin. O všechny tyto typy půjček mohou klienti zažádat formou kontaktního formuláře anebo prostřednictvím SMS. Uvedou svůj email, telefon, příjmení, jméno, bydliště a částku. U některých společností lze požádat o půjčku rovněž anonymní cestou. V obou případech však klient musí splnit dvě základní podmínky, bez kterých by nikdy nezískal peníze. Musí mu být víc jak osmnáct let a má státní české občanství.

Za velmi krátký čas jsou potenciální klienti kontaktování konkrétními pracovníky společnosti. V žádném případě klienti nemusí uvádět, na co peníze potřebují. Což je skutečně výhodné. Takže z těchto finančních prostředků mohou být zaplaceny různé dluhy, jako je např. elektřina, plyn, telefon, SIPO, zdravotní či sociální pojištění. Díky této půjčce si mohou pořídit nejen elektrospotřebiče, ale také nábytek či mnoho dalších potřebných věcí. Dokonce si mohou splnit svá nejtajnější přání.
Půjčky bez registru se poskytují zhruba v rozmezí 5000-250 000 Kč. Pokud klient potřebuje menší částku, nepotřebuje ručitele. V opačném případě musí předložit nějakou zástavu v podobě nemovitosti či auta. Společnosti přitom vůbec nezjišťují současnou bonitu klientů a nenahlíží do registru dlužníků.
Půjčky bez potvrzení o příjmu jsou v současné době velmi dosažitelné. Mohou je získat nejen ženy na mateřské dovolené, nýbrž i důchodci či nezaměstnaní. Při tomto pořízení půjčky nemusí klienti dokládat žádné potvrzení o příjmu. Nejčastěji se jedná o částku 50 000 Kč. Stačí, aby svoji totožnost prokázali platným občanským průkazem.

Půjčky bez poplatků si mohou vyřídit klienti, kteří nedisponují penězi na hotovosti. Tento nebankovní produkt je vhodný zejména pro ženy na MD dovolené, důchodce, OSVČ. Přibližně jsou poskytovány od 20 000 Kč do 50 000 Kč.

Jestliže si klient vybaví některou z těchto nebankovních půjček, musí počítat s vyšším úrokem a RPSN.

Žádné komentáře:

Okomentovat