Konopný seznam

pondělí 28. února 2011

Volejte přes internet zdarma!

Možná jste se již také zamýšleli nad tím, zda by nebylo možné využít internet k volání zdarma. Odpověď na tuto otázku je samozřejmě kladná. Stačí si stáhnout známý komunikátor Skype a můžete začít zadarmo telefonovat s dalšími po celém světě.
Instalace programu Skype

Před samotnou instalací Skype, je nutné si program samozřejmě stáhnout. Není nutno se ničeho obávat, protože kompletní verze programu je k dispozici volně ke stažení na stránkách výrobce i na dalších softwarových serverech. Po stažení je pak někdy nutné soubor ještě rozbalit za pomocí WinRAR či WinZIP.

Po stažení a případném rozbalení se můžete ihned pustit do instalace, která je opravdu triviální. Stačí poklikat na ikonku souboru a vyčkat pár minut. Instalace proběhne úplně sama. Výsledkem pak bude další ikonka, která se Vám objeví na monitoru, s níž můžete program Skype spustit.
Začínáme se Skype

Abyste však mohli začít telefonovat, je zapotřebí vytvořit si také Skype účet. To vykonáte pomocí odkazu vpravo na přihlašovací obrazovce. Na stránce, kam Vás odkaz přesměruje, řádně vyplníte všechny povinné položky, a je to. Pokud nebudete chtít volat i na běžná čísla telefonů, není třeba ani dobíjet kredit.

Po této krátké registraci se již můžete v přihlašovací obrazovce doopravdy přihlásit pod svými údaji. Další nastavení, které bude program chtít, můžete přeskočit, protože si jej můžete doplnit kdykoliv budete přihlášeni. Poté již můžete přidávat své kontakty a začít zdarma telefonovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat