Konopný seznam

pondělí 28. února 2011

Začít podnikat lze jednoduše a rychle!

Podnikatelé dobře ví, že šetřit čas znamená šetřit také svoje vlastní peníze. Není nic horšího, než když chcete rozjet novou firmu a veškeré své síly a schopnosti musíte soustředit na naprosto zbytečnou a zdlouhavou administrativu. Založení společnosti je nová služba, která Vám cestu k úspěchu usnadní! Ať už máte zájem o založení s.r.o. nebo akciovky, jsme schopni Vám předat firmu bez dluhů a se splaceným základním kapitálem za 24 hodin! Začněte podnikat ihned se službou založení společností a zamávejte konkurenci, která bude muset strávit na úřadech celé dny!

Založení s.r.o. i sídla společností – ušetřete s námi!

Je důležité mít reprezentativní kancelář s recepcí a schopnými zaměstnanci, ale kdo by chtěl platit přemrštěné nájmy a pracovníky, kteří se stejně flákají, pokud je na chvíli ztratíte z dohledu? Abychom Vám cestu k úspěchu ještě usnadnili, nenabízíme pouze službu založení společností ale zprostředkováváme také sídla společností, kde nebudete muset platit za měsíční nájem. Ušetřete své finance a zároveň vítejte klienty v reprezentativním prostředí. Zajistíme sídla společností i s office support, tedy administrativními a asistentskými službami. Vyřídíme za Vás telefonáty či e-maily, připravíme pro Vás smlouvy a veškerou potřebnou dokumentaci. S námi budete sídlit třeba v centru Prahy a vítat klienty na recepci a i přesto se službou sídla společností ušetříte náklady, které byste dali do pronájmu klasické kanceláře. Neváhejte a kontaktujte nás kvůli snadnému založení s.r.o či akciovky nebo využijte zprostředkování sídla společností, díky kterým ještě více ušetříte!

Založení s.r.o. jako lusknutím prstu

Že založení s.r.o. nebo akciovky stojí spoustu sil? Něco takového je díky založení společností tzv. ready made dávnou minulostí! Nechte založení s.r.o. nebo akciovky na nás! My nabízíme starší firmy, společnosti s doménou, založení s.r.o. či akciovky a vybranou firmu Vám bez dluhů a se splaceným základním kapitálem okamžitě předáme. Podnikat můžete začít za 24 hodin se službou založení společností. Neváhejte a využijte založení s.r.o. či jiného druhu podnikání u opravdových profesionálů! Vyberte si také sídla společností a ušetřete s námi právě teď!

Žádné komentáře:

Okomentovat