Konopný seznam

pondělí 28. února 2011

Elektronická cigareta: zdravější kouření

Hledáte ten pravý klíč, jak zdravěji kouřit, aniž byste museli Váš zlozvyk omezit? Nebaví Vás již poslouchat výčitky okolí a rodiny, že „už zase musejí čichat ten smrad“ z Vašich cigaret? Elektronická cigareta, to je ten Váš klíč ke zdravějšímu kouření a zbavení se výčitek od okolí a rodiny.

Elektronická cigareta představuje nejmodernější trend v oblasti „zdravého“ kouření. Elektronická cigareta sice nezbavuje kuřáka návyku na nikotin, ale neobsahuje žádné další zdraví škodlivé látky. Navíc při jejím kouření nevzniká žádný zápach, který by obtěžoval okolí.

Elektronická cigareta a její princip

Ptáte se, jak je možné kouřit zdravěji? Odpověď je jednoduchá. Princip elektronické cigarety je zcela jednoduchý a naprosto efektivní. Elektronická cigareta je naplněna tekutinou zvanou e-liquid, jenž se pomocí atomizéru mění v páru, kterou její uživatel následně vdechuje. Vdechování probíhá naprosto stejným způsobem, jakým je kuřák zvyklí a to včetně „vdechování kouře“. Tímto způsobem kuřák přešel z kouření na e-kouření.

Elektronická cigareta a její výhody

Hlavních výhod elektronické cigarety je hned několik. Tou hlavní a podstatnou výhodou je fakt, že dým, který elektronická cigareta produkuje, kromě nikotinu neobsahuje žádné jiné škodlivé látky, které jinak při kouření běžných tabákových výrobků vznikají. Další neopomenutelnou výhodou jsou finanční náklady. Elektronická cigareta Vám totiž šetří rodinný rozpočet, neboť její náklady jsou nižší, než nákup běžných tabákových výrobků.

Elektronická cigareta samozřejmě nezatěžuje okolí kuřáka a to aniž by kuřák musel svoji vášeň omezit. A pokud se přeci jen kuřák rozhodně se svým hříchem skoncovat, pak je elektronická cigareta snadnou berličkou, neboť díky ní může lehce snižovat dávky nikotinu třeba až na dokonalou „0“.

Přesvědčte se i Vy o kvalitách elektronické cigarety. Navštivte e-shop Lepsicigareta.cz a objednejte si vše, co pro Vaše nové e-kouření potřebujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat