Konopný seznam

pondělí 28. února 2011

Jak jsou levné letenky do USA?

Spojené státy americké lákají každoročně miliony turistů, ať už do velkých měst na východě států nebo do překrásných národních parků na západě. Mnoho evropských cestovatelů ale od návštěvy USA odrazují drahé letenky.

Je pravdou, že běžné letenky do USA jsou drahé, to se však dá říci i o daleko bližších destinacích. Například letenky do Londýna s běžnou leteckou společností nevyjdou také příliš levně. Lépe je se omezit na ekonomickou třídu a využít letenek nízkonákladových společností. U neevropských měst je však výběr těchto společností o mnoho těžší.
Cena letenek do USA

Pokud budete mít štěstí a narazíte u nízkonákladových společností na speciální akce, mohou Vás letenky do USA přijít opravdu levně, dokonce i na pár tisíc. Jestliže takové štěstí mít nebudete anebo budete chtít letět přímo, počítejte s tím, že za letenky dáte 20 000 – 25 0000 Kč. I tak bude let trvat asi osm hodin. U běžných společností pak není výjimkou dát za letenku i 35 000 Kč

S mezipřistáním let bude trvat samozřejmě déle, a to i o několik hodin. Můžete však počítat s výrazně nižší cenou letenky. Do ceny letenky je pak také nutno započítat vzdálenost letu. Je zřejmé, že letenka na východ Států Vás vyjde daleko levněji, než letenka přes celé USA až na jejich západní cíp.

Žádné komentáře:

Okomentovat