Konopný seznam

pondělí 28. února 2011

Kupte si hotové eseróčko!

Hodláte si založit s.r.o. a nevíte jak na to? Pak vězte, že pokud se do založení společnosti vrhnete zcela sami, pak se budete muset pořádně obrnit. Čeká Vás totiž velká peripetie s oběháváním úřadů a získávání různých potřebných dokumentů, které jsou ze zákona pro založení s.r.o. potřeba. Bude Vás to stát nejen spoustu nervů a energie, ale připravte se také na to, že celý proces založení Vám sebere spoustu času. Běžně totiž založení s.r.o. v České republice trvá několik týdnů.
Ready made společnosti

Na všechny tyto útrapy ale můžete zapomenout, pokud se rozhodnete koupit hotovou společnost, tzv. ready made společnost . Na trhu dnes fungují spolehlivé firmy, které se prodejem ready made společností zabývají. Za zakoupení již hotové společnosti zaplatíte velmi přijatelnou cenu, kterou se vzhledem k námaze jistě vyplatí investovat.

Co to vlastně ready made společnosti jsou? Tyto společnosti vznikly nikoliv za účelem zisku, ale proto, aby byly ihned prodány zájemci. Mají splacen základní kapitál, který v případě českých s.r.o. činí minimálně 200 tisíc korun, dále jsou zajištěny všechny potřebné dokumenty včetně zápisu do obchodního rejstříku. Vy si tak vlastně kupujete hotovou a fungující firmu a během doslova několika hodin, po několika náležitostech, můžete začít v klidu podnikat.
Pomoc se založením s.r.o.

Pokud byste si nechtěli kupovat již hotovou firmu, pak lze situaci při založení s.r.o. zjednodušit i tak, že celý proces založení přenecháte zprostředkovatelské firmě, která se o veškeré náležitosti postará a Vy tak budete jen u toho nejdůležitějšího. I toto má své přednosti, neboť nebudete muset poznat, jak složité a náročné je si svoji vlastní s.r.o. založit.

Žádné komentáře:

Okomentovat