Konopný seznam

pondělí 28. února 2011

Pojištění auta on-line

V dnešní době již se dávno nevyplatí sledovat jednotlivé pojišťovny, navštěvovat jejich pobočky a sjednávat povinné ručení přímo u přepážky. Daleko lépe uděláte, když si všechny tyto náležitosti odpustíte a vyřešíte online.

Internet totiž nabízí nejen možnost srovnání jednotlivých nabídek přímo pro Vaše vozidlo, ale i možnost přímo povinné ručení u většiny pojišťoven sjednat, a to ještě s obdržením bonusu, nejčastěji 10 % slevy z ceny povinného ručení.
Výběr a sjednání pojištění online

Samotný výběr auto pojištění je nejlépe provést pomocí kalkulačky povinného ručení, která je k dispozici na stránkách některých pojišťoven i na stránkách zabývajících se automobilismem a pojištěním. Zde do připraveného formuláře stačí zadat parametry Vašeho vozu a další údaje a počkat pár vteřin na výsledek srovnání cen pojištění. Ten Vám bude podán ve formě přehledné tabulky, ze které si snadno porovnáním nejlepších nabídek pojištění vyberete.

Sjednání online pak probíhá velmi podobně, jako tento výběr. Stačí opět zadat příslušné údaje o Vás a Vašem vozidle do připraveného formuláře a ten odeslat. U některých pojišťoven budete ještě kontaktování zástupcem společnosti. U většiny Vám ale přijde pouze potvrzení a zelená karta, kterou si budete moct doma sami vytisknout.

Žádné komentáře:

Okomentovat