Konopný seznam

pondělí 28. února 2011

Hromadné slevy na pobyty nebo zájezdy?

Slevové portály v dnešní době nabízejí možnost levných nákupů nejen v oblasti zboží a služeb, ale také v oblasti trávení volného času. Stále více roste zejména obliba využívání slev na nejrůznější pobyty a zájezdy.

Využít levných víkendových či týdenních pobytů či poznávacích zájezdů je se slevovými portály bezesporu velmi výhodné. Cena ubytování je často snížena i více než o 50 % a v mnoha případech zahrnuje celou řadu doplňkových služeb, jako je wellness, stravování či romantická výzdoba pokoje.

Na druhou stranu je při nákupu pobytů a zájezdů ze slevových portálů nutno počítat i s celou řadou problémů, které se mohou objevit. Díky zaměření se na ně je totiž možné předcházet mnoha problémům, které Vám pak vysněnou dovolenou často značně prodraží.

V první řadě je třeba dát pozor na to, kdy můžete slevové nabídky využívat. Mnoho subjektů omezuje využití nabídky na konkrétní termíny, ve kterých je třeba nabídky využít, nehledě na celkovou platnost voucheru. Dále je také nutno co nejdříve termín rezervovat, abyste byli schopni koupený voucher vůbec využít.

Před samotnou koupí je pak dobré také zvážit, co vše je zahrnuto v ceně voucheru. Velmi často se totiž slevy pobytů omezuje pouze na ubytování a již není zahrnuta strava či doprava na místo, která zejména v případě zahraničních zájezdů může tvořit největší náklady na celou dovolenou.

Využít slevových portálů pro koupě dovolené či víkendového pobytu je tedy velmi výhodné a rozhodně je dobré jej využívat. Jen je třeba vybírat z nabídek velmi obezřetně a zvážit zda je nabídka opravdu tak výhodná, jak na první pohled vypadá.

Žádné komentáře:

Okomentovat