Konopný seznam

středa 13. dubna 2011

Poznávací zájezdy "na poslední chvíli"


Poznávací zájezdy last minute
Lidé se rozhodují pro dovolené last minute z různých důvodů. Jsou příliš zaneprázdněni, aby si mohli dovolenou naplánovat, neumí se dohodnout na termínu či na destinaci, nebo mají omezený finanční limit, který mohou za dovolenou zaplatit. Každopádně pro dovolenou last minute se v posledním období rozhoduje stále větší množství Slovenská turistů. Ať už jde o domácí, nebo zahraniční dovolené, nabídka last minute zájezdů je pro kupujícího vždy cenově velmi výhodná.Příznivá cena je závislá na termínu odjezdu na zájezd, a to tak, že čím kratší čas jedo odjezdu, tím bývá cena příznivější. Často se stává, že cestovní kanceláře nabízejí last minute zájezdy s termínem odjezdu na druhý den, nebo i ten den.
Co jsou to vlastně last minute zájezdy? Jsou to zájezdy, které cestovní kanceláře neprodali v dostatečném předstihu, případně jejich klienti z nějakých důvodů zrušili,a nyní je nabízejí ve "výprodeji". Potřebují doplnit turnusy a proto je výhodnější prodat zájezdy raději o něco levnější, než aby v autobusech, letadlech či hotelech zůstali neobsazené místa.
Takže, pokud cítíte, že jste takoví vyčerpaní, že už v práci nevydržíte ani jeden den, nečekejte na léto. Prohlédněte si aktuální nabídku last minute zájezdů a už zítra můžete odpočívat na sluncem vyhřáté pláži a čerpat síly na další nával pracovních povinností a shon každodenního života.

Žádné komentáře:

Okomentovat