Konopný seznam

středa 20. dubna 2011

Poznávací zájezdy lastminute neboli na poslední chvíli

Poznávací zájezdy last minute
Určitě se i vám už stalo, že jste se s rodinou, nebo partnerem rozhodovali, zda letos pojedete, nebo nepůjdete na dovolenou. A pokud už jste se rozhodli, že ano, najednou jste zjistili, že se nedokážete dohodnout na termínu. Jeden nemůže tehdy, druhý zase tehdy a když už to vypadá, že jste našli kompromis, přijde nečekaná služební cesta. Takto to začíná vypadat s plánováním společné dovolené ve stále větším počtu domácností. V dnešní době jsou lidé prostě tak pracovně vytíženi, že když už se i rozhodnou, že na dovolenou půjdou, nemohou si ji objednat předem, protože vůbec netuší, kdy se budou moci v práci uvolnit. Proto se stále větším trendem stávají zájezdy last minute.
Jednoduše když se v práci uvolníte, rozhodnete se kam, podíváte si nabídku lastminute zájezdů, a někdy už i o několik dní můžete letět, zda cestovat autobusem do svého vysněného letoviska.
Last minute zájezdy jsou vlastně zájezdy "na poslední chvíli". Jsou to zájezdy, které cestovní kanceláře nabízejí s výraznou slevou, krátce před termínem odjezdu (čím bližší termín odjezdu, tím bývá cena příznivější). Bývají to velmi výhodné nabídky,protože cestovní kanceláře se snaží doprodat místa v zájezdech, kterým se blíží termín odjezdu a zaplnit tak jednotlivé turnusy. Ale mohou to být i zájezdy, které museli zákazníci na poslední chvíli stornovat, ať už ze zdravotních nebo jiných vážných důvodů. Každopádně bývá každoročně nabídka last minute zájezdů velmi bohatá a atraktivní a stále více lidí se začíná orientovat na tento typ zájezdů.
Takže pokud i vy přemýšlíte nad dovolenou a nejraději byste šli už zítra, neváhejte a vyberte si ze široké nabídky last minute zájezdů a utíkejte si sbalit kufry. Určitě to nebudete litovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat