Konopný seznam

pondělí 4. dubna 2011

BULHARSKO ALBENA


Světoznámé moderní letovisko s architektonicky výjimečně řešeným souborem hotelů vzdálené jen 30 km od letiště ve Varně. 
Oblíbené letovisko navštěvují nejen mladí lidé z celého světa, ale pro svou nádhernou pláž (7 km dlouhá a místy až 100 m široká) s jemným pískem, pozvolným vstupem do moře a mnohými atrakcemi na pláži se stala i rájem pro rodiny s dětmi. 
Na zpříjemnění pobytu mnozí využívají cenově dostupná sportoviště: tenisové kurty, volejbalové hřiště, minigolf, bowling, lukostřelba, kuželky a na pláži: šlapadla, banán, windsurfing, motorové skútry, paragliding, windsurfing, vodní lyže, tobogány. 
Kolem celého střediska jezdí během celého dne až do pozdního večera minivláček, který Vás pohodlně dopraví do hotelu i po návratu z bohatého nočního a společenského života, který v Albeně určitě najdete. 
Kasina, varietní programy, megadiskotéky, folklórní programy a restaurace s vyhlášenou kuchyní i diskotéka ve známé ukotvené lodi Albena to jsou jen některé z mnoha lákadel tohoto moderního střediska. 
Albena je držitelem mezinárodního ocenění EU - Modrá vlajka za čistotu přírodního prostředí. Jsme velmi rádi, že jako jediná cestovní kancelář máme možnost představit Vám ubytovací zařízení v tomto mimořádně oblíbeném letovisku. Transfer z letiště ve Varně trvá asi 45 min.

Žádné komentáře:

Okomentovat