Konopný seznam

středa 16. března 2011

Poznávací zájezdy získávají stále větší oblibu


V poslední době cestovatelům už nestačí jen ležet na pláži, nebo nakupovat v rušných centrech ale stále větší oblibu získávají poznávací zájezdy. Výhodou je že Vám umožní navštívit vaše vysněné země a poznat jejich krásy, kulturu a historii.Oblibě se těší zejména cenově dostupnější zájezdy autobusem, ale i letecké zájezdy. Velmi populární jsou letecké víkendy, za dva či tři dny navštívíte vytouženou destinaci a navíc, ušetříte si dny dovolené v práci. Většina leteckých víkendů je s odletem z Prahy, některé jsou z Prahy a také z Vídně. V dnešní době je nabídka poznávacích zájezdů opravdu bohatá.

Ověřenou klasikou jsou města jako Paříž a Londýn, které patří do obecného cestovatelského rozhledu člověka dnešní doby. Památky jako slavná Eiffelovka,zahrady Versailles, Tower Bridge či známý Londýnský parlament s Big Benem jsou světoznámé a stále se těší oblibě milionů návštěvníků. V současné době je možné navštívit obě metropole v jednom leteckém zájezdu, přičemž mezi metropolemi Vás za rekordně krátký čas přepraví supermoderní rychlovlak.

Kromě typických "evropských" destinací si můžete vybrat i velmi zajímavé Zimní dobrodružství na polárním kruhu, nebo Kouzelné města Dillí a Agra s návštěvou TajMahalu, kde se Vám bude věnovat profesionální průvodce.

Žádné komentáře:

Okomentovat