Konopný seznam

čtvrtek 17. března 2011

Poznávací zájezdy 2011

Poznávací zájezdy 2011
Poznejte kulturu a historii
I pro milovníky kultury a historie cizích zemí máme nabídku, jak strávit krásnoudovolenou. Poznávací zájezdy se těší velké oblibě, a to jak autokarem, tak vcenově vyšší relaci letecky. Krátkodobé zájezdy jsou cílené většinou do některémetropole v Evropě, příjemné je využít tzv. hvězdicových zájezdů, kdy je ubytovánína jednom místě a každý den se přepravíte autokarem do jiného zajímavéhomísta.

Při vícedenních zájezdech poznáte pamětihodnosti buď jen jedné země křížemkrážem, nebo kombinovaně navštívíte dva i více států a jejich památky, přírodníkrásy, technické zajímavosti.

K těm časově méně náročným zájezdem můžeme přiřadit i prodloužené víkendy,kdy se letecky přepravíte do vybraného města, a to si pak přejdete buď podle vlastního programu nebo s placeným průvodcem.

Poznejte exotiku

Poznávat však můžete i místa nám velmi vzdálená a zvlášť atraktivní pro zcela odlišnou kulturu - státy Jižní Ameriky, Blízkého východu, Asie, ale i africké státy s možností výletů na safari. V nabídce nechybí ani zájezdy za polární kruh, naAntarktidu.

Všechny poznávací zájezdy vedou zkušení průvodci, kteří tak umocní celkovýzážitek v cizí zemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat