Konopný seznam

čtvrtek 17. března 2011

Poznávací zájezd - Paříž

Poznávací zájezdy do Paříže jsou vždy nezapomenutelným zážitkem.Když jednou navštívíte Paříž, určitě se budete chtít vrátit znovu a znovu. Co je na Paříži takové speciální?

V první řadě atmosféra. Opojný pocit se Vás zmocní jakmile se ocitnete v centru města. Paříž je plný vůní, chutí a zrakových vjemů.Zaručeně každý z Vašich smyslů si přijde na své. Jak jistě víte, hlavní město Francie je synonymem romantiky, elegance a vkusu. Ať už plánujete poznávací zájezd do Paříže jen s přáteli, rodinou, nebo s životním partnerem, tento výlet si zaručeně užijete. Můžete si vychutnávat romantické procházky podél Seine, zda piknik v jednom z pařížských parků, malebný výhled při Sacre Coeur na celé město,nechat se vtáhnout uměleckou atmosférou v úzkých uličkách, nebo si dopřát dokonalý gurmánský zážitek v jedné z proslulých restaurací.

Toto město na Seině je mekkou módního průmyslu, romantiky,dobrého jídla, vína, luxusu a jediné co ho vystihuje je typické francouzské: "Joie de vivre", čili radost žít.

Inspirujte se následujícím videem:

Paříž se nedá popsat, Paříž se dá jen zažít. Nadýchněte atmosféru tohoto úžasného města, která se Vám nadlouho vryje do paměti.Nenechte si ujít návštěvu slavné Eiffelovy věže, či Versailles, sídlo známého Roi de Soleil (Král Slunce), nebo gurmánské večeře s lahodným francouzským vínem ve proslulých restauracích.

Nejlevnější poznávací zájezd do Paříže najdete na internetu, třeba pozorně sledovat akce cestovních kanceláří.

Žádné komentáře:

Okomentovat