Konopný seznam

čtvrtek 17. března 2011

Djerba Last Minute

Dovolená v Africe láká mnoho turistů. Důvodů proč, je samozřejmě několik, ale touha po exotice je asi tím největším z nich. Když se řekne Afrika, mnoho z nás si představí dovolenou v Egyptě. Do Afriky se však dá cestovat i například do Maroka nebo Tuniska. Právě k Tunisku patří i ostrov Djerba, který se stále častěji zjevuje i v nabídce cestovních kanceláří ze Slovenska a to i jako last minute dovolená.
Djerba je největší ostrov severní Afriky a leží v zálivu Malá Syrta.Ostrov láká turisty v první řadě na moderní hotely a luxusní ubytování.Ničím neobvyklým nejsou hotely se čtyřmi či pěti hvězdičkami.Nejoblíbenější formou dovolených do Tuniska jsou all inclusive zájezdy, které šetří čas návštěvníky a zaručují jim maximální pohodlí.K takovému druhu ubytování patří mimo jiné i soukromé pláže, kterési hotely udržují ve špičkovém stavu. Služby na ostrově musí vyhovět itěm nejnáročnějším turistům. Kromě restaurací, barů, sportovních a zábavních atrakcí, se mohou návštěvníci těšit i na tuniskou kulturu a historii. Pokud se rozhodnou ji poznat lépe, mohou se vybrat například na výlet do hlavního města ostrova, do města Houmt Souk.
Cestovní kanceláře mají tuniský ostrov Djerba ve své nabídce. Třeba si však uvědomit, že obvykle nejde o levnou dovolenou. Proto se vyplatí počkat a využít v tomto případě nějakou last minute nabídku.Ušetřit může takto člověk až třicet procent z ceny dovolené. Lastminute letecká dovolená na ostrov Djerba bude tedy člověka na deset dní stát kolem čtyř set eur, ale ničím neobvyklým nejsou ani kvalitnější a samozřejmě dražší pobyty.

Žádné komentáře:

Okomentovat