Konopný seznam

čtvrtek 14. července 2011

Rychlé SMS půjčky také pro studenty


Každý student se může občas dostat do mírných finančních problémů, kdy nutně potřebuje na krátkou dobu půjčit alespoň pár desítek eur. Na koho se však v takové situaci obrátit? Dá se vůbec někde sehnat takto nízká půjčka a navíc velmi rychle?

Ale ano, dá. Je od společnosti Ferratum a nazývá se sms půjčka, někdy i finská půjčka, podle místa vzniku. Jak z názvu vyplývá, populární je hlavně v skandinávských státech, ale čím dál tím více lidí ji využívá iu nás. SMS půjčka je ideální pro lidi s finančními problémy před výplatou a studentů.

Jak požádat o tuto půjčku? Stačí jednoduše vyplnit formulář na konci článku. Podmínky pro schválení této půjčky jsou velmi jednoduché - Ferratum nemá žádné přísná kritéria, ve většině případů stačí mít 18 let a trvalý pobyt.

Po vyplnění formuláře Vám přijde do několika minut SMS, ve které Vám Ferratum sdělí, zda schválila Vaši žádost.

Po potvrzení Vám do 48 hodin přijde poštovní poukázka na danou částku. Tu si můžete vybrat na libovolné pobočce České pošty. Pokud jste už někdy u Ferratumu vzali SMS půjčku, berou Vás jako stálého zákazníka a peníze Vám mohou poslat i na účet do několika hodin.

Ferratum Vám pak pošle poštou fakturu, kterou musíte splatit do 15 dnů. Pokud nebudete schopen zaplatit včas, zavolejte na zákaznický servis, kde se s Vámi dohodnou na dalším postupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat