Konopný seznam

neděle 18. března 2012

Stolek pod notebook: užitečná pomůcka

Stolky pod notebook existují v různých variantách a provedeních. Mezi nejzajímavější a nejpraktičtější patří ty, které lze jednoduše nastavit, pohodlně se usadit do křesla, na pohovku nebo zůstat v posteli a pracovat na notebooku v příjemné poloze.

Míra, jakou zatěžujeme páteř a tím pádem i celé tělo při práci s notebookem, je obrovská. Notebook je navržen jako přenosný počítač a právě tato vlastnost je na úkor ergonomie laptopu. Těsné spojení klávesnice a obrazovky neumožňuje nikdy používání notebooku v té nejlepší ergonomické poloze. Stolek pod notebook italské produkce umožňuje použití notebooku v pozici, která bude nejméně nepříznivá k vašemu zdraví.

Nemusíte se již nepohodlně hrbit nad notebookem. Nastavíte si pohodlně dvěma šrouby výšku a sklon opěrné desky a můžete používat notebook snadněji, než kdy dřív. Navíc máte k dispozici prostornou podložku pod myš a je jedno, zda jste pravák nebo levák.

2 komentáře:


  1. Justfog Minifit Kit is made of the high-quality Aluminium and Plastic. With the super tiny slim compact size, it can be carried to anywhere.

    OdpovědětVymazat
  2. Hey there plus accepted! So i am Nancy Gavin : your kindergarten instructor, programs construtor, helpful doodlekit and also creator in Gentler Development. https://imgur.com/a/32rbewX https://imgur.com/a/PSUn2pz https://imgur.com/a/Oj362Ky http://dhg9ekcd29.dip.jp http://fvj61nw2lb.dip.jp http://e8o5twtfh8.dip.jp https://imgur.com/a/B3uXA7W

    OdpovědětVymazat