Konopný seznam

pátek 2. prosince 2011

Značkové pánské hodinky Dolce & Gabbana

Pánské hodinky Dolce & Gabbana jsou velmi nápadité, zároveň však stylové a nezaměnitelné. Stejně jako oblečení od těchto tvůrců i hodinky lemuje tradiční logo D & G. Nejen klasické kulaté, ale i obdélníkové, čtvercové a elipsové - takové jsou tvary pánských hodinek. V nabídce nechybí klasické černé, hnědé či stříbrné hodiny určené zejména pro manažery. hodinky D & G jsou však určeny i mladým lidem, kteří mají rádi extravaganci, styl a kvalitu. Pro ně jsou určeny hodinky v různých barevných provedeních a atypických tvarech. Vždyť když otec či matka mají hodinky D & G musí je mít i jejich dítě, jinak by přece nebylo in!

Řekněme si tedy ještě něco víc o značce Dolce & Gabbana! Jak už z názvu vyplývá značku založili dva italský návrháři, kteří chtěli přinést něco nového do světa módy a módních doplňků. Od počátku se věnovali navrhování dámských a pánských oděvů později přišly na řadu i doplňky. Dnes najdete pod značkou D & G nejen nádherné oděvy, ale i kabelky, stylové hodinky, šperky a parfémy.Hodinky od DG jsou ceněny nejen z pohledu značky, ale i z pohledu hodinářské práce. Stylovost, originalita a kreativita jejich vzhledu si získaly srdce mnoha věrných fanoušků značky.

1 komentář:

  1. SMOK TFV12 Baby Prince Tank is the upgraded version of TFV8 baby beast tank! Its included V8 baby -Q4 ,V8 baby-T12 red light coil

    OdpovědětVymazat