Konopný seznam

čtvrtek 1. prosince 2011

Nejkrásnější vánoční destinace

Ačkoliv většina z nás Vánoce spojuje s příjemným pobytem doma se svou rodinou, stále více není cizí ani představa trávení nejkrásnějších svátků v roce se svými blízkými na nějakém méně tradičním místě. Vždyť pobyt v nádherně bílém Laponsku, Betlémě dýchající atmosférou, zda nějaké horké destinaci Vánocům zaručeně dodá neobvyklé kouzlo.

Betlém

Křesťané si na Vánoce připomínají narození malého Ježíška v Betlémě. Nejen na nich ale zapůsobí atmosféra města, které v tomto období roku láká zástupy lidí. Náměstí s názvem Manger je stále plné života. Nezapomenutelným zážitkem jistě bude i půlnoční mše svatá na místě, které připomíná, kde se v dávné minulosti Ježíš narodil.

Laponsko

Území Laponska se rozprostírá v severní části Skandinávie a má být domovem Santa Clause. Na polárním kruhu v Rovaniemi se dokonce nachází jeho vesnička. Nejen že je možné se s ním setkat, dá se tu vychutnávat atmosféra krásných bílých Vánoc, protože sníh nikdy nechybí.
Paříž

"Město světel" se ve vánočním období ještě více rozzáří. Historické části města rozsvítí tisíce světélek a atmosféra města je dokonalá pro romantické svátky ve dvojici nebo nádherné a veselé chvíle s celou rodinou. Jako v mnoha velkých městech, iv Paříži se konají vánoční trhy, kde si můžete koupit horké nápoje, sladkosti a vánoční ozdoby od výmyslu světa. Ve městě je postaveno hned několik kluzišť, na kterých se dá zdarma bruslit. Pronájem bruslí je možný za 5 Eur.

Austrálie

Každému, komu sníh na Vánoce ke štěstí nechybí a spíše by si rád užil teplé a slunečné počasí, by měla vyhovovat Austrálie. Nejen mrazivé počasí dokáže vykouzlit krásnou vánoční atmosféru. I v horkých zemích si dokáží lidé tyto svátky dokonale vychutnat a pro cizince je vánoční oslava na pláži bezpochyby nezapomenutelným zážitkem.

Letenky

V předvánočním období se i letecké společnosti snaží obdarovat své pasažéry, a tak přicházejí s různými akčníými letenkami. Stačí najít tu nejlepší nabídku a letenku na nejbližší období nebo i na příští rok koupíte opravdu výhodně.

1 komentář:

  1. SMOK TFV12 Baby Prince Tank is the upgraded version of TFV8 baby beast tank! Its included V8 baby -Q4 ,V8 baby-T12 red light coil

    OdpovědětVymazat