Konopný seznam

čtvrtek 17. listopadu 2011

Zateplovací systémy Baumit


Úspora a kvalita: Baumit STAR
I v případech, kdy není nutné použít zateplovací paropropustný kontaktní zateplovací systém, není potřeba opouštět nejvyšší kvalitu. Je vhodné se zaměřit na špičkový zateplovací systém Baumit STAR s dlouhou životností, který je založen na nejnovějších a kvalitních technologiích a materiálech. Pokud není potřeba použít Baumit Nanopor omítku, je po ruce Baumit silikonová či silikátová omítka.
 
Úspora a pohoda: Baumit OPEN
Cílem zateplení nemusí být jen ekonomické a estetické, dalším z dobrých cílů je i pohoda a příjemné klima v interiéru. Některé interiéry, vytopené například i na 23 ° C, mohou vlivem nevhodné vlhkosti, a velkého rozdílu mezi teplotou vzduchu a povrchu stěn, působit chladně. Tepelná pohoda vyžaduje vlhkost vnitřního vzduchu 40 až 60%, a rozdíl mezi teplotou vzduchu a povrchu stěny nižší než 4 ° C. Tehdy je vhodné použít zateplovací systém Baumit OPEN ®.

Úspora a úspora: Baumit PRO
Při zateplování objektů, například v případech, kdy vzhledem k rozmanité zájmy majitelů není možné použít předchozí systémy, jsou po ruce ekonomicky výhodné řešení. Řešení Baumit PRO je ekonomicky výhodné kvalitní materiálovou bází a obrovským množstvím produkce. Při povrchové úpravě fasády, na kterou počasí ovlivňuje nejvíce, je třeba se zaměřit na osvědčené a kvalitní Baumit silikonové a silikátové omítky.

Úspora a pohodlí: Baumit Nanopor
Při použití kvalitního zateplovacího systému je vhodné přistoupit k nejmodernější povrchové úpravě. Tu poskytuje Baumit Nanopor omítka, vyrobená na základě nanotechnologií. Má "nanoporézní" strukturu, je tedy mikroskopicky hladká, Nanopor jsou příliš malé na to, aby se na jejich povrchu dokázali usadit částečky nečistot. Fasáda tak zůstává přirozeně čistá a krásná a dokáže znečišťování odolávat. Kontaktní zateplovací systémy Baumit se primárně podílí na zlepšení tepelné bilance budovy, a přispívají i k dalším pozitivním jevům - zlepšují vnitřní klima, zajišťují podstatně delší periodu opravy fasády a v neposlední řadě přispívají k estetickému působení domu v jeho prostředí. Vždy vedou ke spokojenosti investora, který se rozhodl pro zateplení kontaktním zateplovacím systémem Baumit.

Žádné komentáře:

Okomentovat