Konopný seznam

pondělí 10. října 2011

Jaké výhody nabízejí Ready made ​​společnosti?

Potřebujete začít rychle podnikat a nemáte vlastní firmu? Máme pro Vás řešení, jak se rychle "dostat" k vlastní firmě, stačí si ji zakoupit. Díky ready made ​​společnostimůžete začít podnikat už během pár hodin.

Majitelem nové společnosti se stáváte ihned po podpisu smlouvy, převodu obchodního podílu, podepsání zápisu z valné hromady a po zaplacení poplatku,který je třeba za danou společnost zaplatit.

Není třeba čekat na zápis změn do Obchodního rejstříku, je to už jen potvrzující účinek. ready made ​​společnosti jsou založeny za jediným účelem, a tím je jejich prodej novému majiteli.

Jsou to společnosti, které mají vlastní obchodní jméno, sídlo společnosti, předmět podnikatelské činnosti, jsou zapsány v Obchodním rejstříku. Nemají žádné pohledávky ani závazky a dosud v nich nevykonával nikdo podnikatelskou činnost.

Máme pro Vás ještě něco navíc! Řešení jak co nejlépe propagovat Vaši společnost je sídlo Vaší společnosti na prestižní adrese v Bratislavě. I malá firma z maličkého města či vesnice může působit dojmem silné společnosti, právě díky virtuální kanceláři. Nebudete proto muset platit velké peníze za pronájem kancelářských prostor, budete si moci své podnikání řídit z pohodlí svého domu.

Žádné komentáře:

Okomentovat