Konopný seznam

středa 12. října 2011

Jak rezervovat nejlevnější letenky

V tomto článku si povíme jak dostat a jak rezervovat nejlevnější letenky. V první řadě si je třeba uvědomit, že letenky jsou téměř vždy levnější než doprava vlakem, autobusem či autem. Pár výjimek by se samozřejmě našlo a to hlavně na kratší vzdálenosti jako např. Bratislava - Praha nebo Košice - Bratislava i když tyto linky většinou využívají firmy.

Pokud hledáte nejlevnější letenky je třeba si uvědomit, že letecké společnosti jsou si dobré vědomy toho, že si pár dní před odletem či dokonce v den odletu mohou letenku několik násobné navýšit a tehdy je už od nejlevnější opravdu daleko. Proto zásada číslo jedna je "letenku rezervace v dostatečném předstihu".

Zásada číslo dvě "pokud máte možnost upřednostníte nízkonákladové společnosti" jako je například Ryanair, Easyjet nebo WizzAir. Přičemž Ryanair létá z Bratislavy WizzAir z Budapešti a Easyjet z Prahy. Všechny tyto společnosti nabízejí letenky od pár stokorun.

Zásada číslo tři "upřednostníte prodejce letenek" jako například airletenky nebo aaaletenky, každodenně se setkáváme se zákazníky, který si letenku zabookovali přímo přes leteckou společnost a zapomněli si díky jazykové bariéře dobookovať zavazadla, přehodili jméno a příjmení atd. ....

Při opětovném dobookovaní jsou tyto změny velmi draze zpoplatněné a cena letenky stoupá prudce vzhůru. Doufáme že byl pro Vás tento článek přínosný a těšíme se na další návštěvu našeho portálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat