Konopný seznam

pondělí 6. června 2011

Brány

Doposud od roku 1994 Vám dodáváme a montujeme kvalitní garážové aprůmyslové vratové systémy Hörmann, proslulé svými neustálými inovacemi, trvanlivostí a precizní německou technologií.

Rádi Vám kvalifikovaně poradit s výběrem i komplikovanými technickýmiproblémy. Díky bohatým zkušenostem našich odborníků sestavy nabídkupřesně na míru Vašim požadavkům. Přesvědčte se, že u firmy TOR-MASTER je kvalitní montáž a spolehlivý servis standardem!

Plánujete úpravu privátního vjezdu k rodinnému domu, nebe Resita uzavření vjezdu do průmyslového objektu? Spolehnout se na kvalitní posuvné brány německé značky Hörmann a naše dlouholetou zkušenosti v oboru. Vjezdové brány vyrábíme a montujeme na míru podle EN specifikace a požadavků zákazníka. Pojezdové brány Hörmann osazujeme pohony bran stejné značky, které jsou zárukou kvality a dlouhé životnosti.

Posuvné a vjezdové brány
Vyrábíme a montujeme posuvné a otočné vzjezdové brány jakýchkoli rozměrů a provedení dle potřeby a přání zákazníka a to jak brány privátní pro vjezdy k rodinným domům tak brány průmyslové pro vjezdy do firemních areálu.

Pohony bran
Dodáváme elektrické pohony posuvných a křídlových bran Hörmann. Pohony pro brány nabízíme ve variantách pro privátní otočné dvoukřídlé brány, otočné jednokřídlé brány i posuvné brány.

Žádné komentáře:

Okomentovat