Konopný seznam

pondělí 8. srpna 2011

LPG - správná volba

Také s hrůzou sledujete cenu benzínu a připadá vám, že sadě po dni enormně zvyšuje? Podle ekonomických úvah a prognóz se jedná o trvalý růst, který v žádném případě nebude stagnovat. Situace je skutečně neudržitelná, zejména v kontextu prohlubující se ekonomické krize, jejíž důsledky dopadají na každého z nás. Život bez automobilu však řešením není. Jak tedy minimalizovat náklady na pohonné hmoty? Zcela jednoduše a efektivně. Stačí k tomu přestavba automobilu na LPG.
LPG znamená nejen levnější, ale také bezpečnější

Cena benzínu se vyšplhala na hranici ekonomické únosnosti, zatímco LPG je v dnešní době levnější více než o polovinu. Když mu k nynějším cenám ještě připočteme vizi rapidně se zdražujícího benzínu, můžeme se dočkat i většího poměru, který úspornosti LPG výrazně nahrává. Mnoho lidí, kteří tento fakt berou v úvahu, avšak od montáže LPG nakonec ustoupí. Zdá se jim, že montáž LPG není dostatečně bezpečná. Jedná se však o velkou omyl, protože bezpečnost zařízení LPG v mnoha ohledech dokonce převyšuje komponenty benzinového automobilu. Pokud se pláte jak je to možné, rádi Vám poskytneme odpověď. Montáž LPG je pod přísnější kontrolou, a proto si můžete být jisti, že v případě montáže homologovaných a certifikovaných nádrží bude Vaše LPG zařízení a maximálně bezpečné. Další bezpečnostní pojistkou je výběr kvalitního LPG auto centra, které musí disponovat zařízením odpovídajícím legislativním předpisům a certifikátu ISO 9001.
A jako bonus. LPG nezatěžuje tolik motor a životní prostředí

Nemusíte být srovná fanatickými ochránci přírody, aby Vás nepotěšilo, že LPG výrazně omezuje výdej škodlivých zplodin vycházející z výfuku automobilu. Čísla hovoří jasně, LPG je výrazně přátelštější k vzduchu, který dýcháme. Dalším nepřehlédnutelným pozitivem, kterým se LPG pyšní, je menší zátěž motoru, čímž LPG přispívá k prodloužení jeho životnosti. LPG se tedy stává jedinou schůdnou variantou v dnešním motorizované světě. Neváhejte proto s přestavbou Vašeho automobilu na LPG.
Shrňme si výhody LPG:
LPG je výrazně levnější než benzín
bezpečnost LPG je stejná, v mnoha ohledech vyšší, než u benzínu
LPG šetří životní prostředí
LPG prodlužuje životnost motoru
Kde kvalitně namontují LPG?

Vyberte si autoservis, který vlastní všechny požadované technické a legislativní parametry pro LPG, budete mít nejen záruku skvělé práce a kvalitních komponentů, ale i bezpečnosti. Ideální volbou je v tomto případě Auto Gas Centrum, které disponuje certifikovaným zařízením pro montáž LPG. Zároveň poskytuje komplexní servis LPG a co navíc, jeho ceny za přestavbu LPG jsou velmi nízké. Jezděte levnější, jezděte na LPG!

Žádné komentáře:

Okomentovat